torstai 2. joulukuuta 2010

Homostelua, bassottelua sekä Lauri Tähkän peppua...

Manageri kerjää ruokaa.
...unohtamatta tietenkään jo kummallisella tavalla pyhäksi muuttunutta saunomista ja biisien uudelleen sovituksia. Ansa Studion sauna se ei viilene koskaan, löylyt on märät kuin eskimon pimp...kiuas huutaa punaisena kuolemaa, vihta vain puuttuu. Onneksi tarkkaamon puolelta löytyy sentään tuottajagurulle käyttöön suotu ruoska. Näin voimme tyydyttää joka päiväisiämme SM-tarpeitamme. Sonnit suosittelee kyseistä asiaa lämpimästi ja nahka ruvella kaikille faneilleen ympäri äitimaan.

Tomska, Jarska ja Tähkä tuumivat.
Päällimmäisenä voimme (maanantaista paikalla olleet) todeta, että onhan se hieno saada paikalle uusia naamoja, vetämään naamat siis. Luonnollisesti. Mitäpä muuta sitä voisi kuvitella tekevänsä neljän seinän sisällä. Homoseksistä puhumattakaan.

Voisiko joku ystävällisesti kertoa meille millainen sää ulkona on, ovatko maapallon ulkopuoliset oliot vallanneet jo kotiplaneettamme, onko maailmanloppu tai jääkausi jo alkanut?

Palataan kuitenkin pääasiaan eli Ulvilan nauhoituspyhättöön. Jamie Tähkä ja Matias Luis Herrero siis saapuivat vahvistamaan vahvuutta. Siitähän siis seurauksena on järjettömän sekoilun lisääntyminen.
Mitä eroa on isällä ja pojalla?
Ensi töiksemme kuuntelimme Tomskan kanssa rumpuraidat läpi ja valittiin biisit, joiden kimppuun Bazzman Tähkä näin keskiviikko päivän (itseasiassa yön) ratoksi pääsi. Fuck You All And Die, Paranoid ja Something To Fight For pärjäsivät parhaiten tiukassa valinnassa. Jamie sai osakseen oikeaa kuninkaan kohtelua rankan duunin ohessa kynttilänvalon, hieronnan, kaljan, strippareiden jne. muodossa. Tosin, stripparit olivat bändin jäseniä, jotka harjoittelivat tuleviin Mr. ja Miss Ulvila kilpailuihin. Eikä paljasta pintaa nähty, ehkäpä ihan hyvä niin, muahahhaaa... Tästä kaikesta on luonnollisesti ja kaikkien onneksi sekä ehkäpä myös epäonneksi todistemateriaalia.


Lauri Tähkän peppu on muuten silkkinen ja ihanan posliininen. 

Hullu-Jarskan paluu.
Bassonauhottelujen aikana Matteus muokkasi majoitustilat treeni/jamittelutilaksi kantamalla studion Marsun paikan päälle. Torska yllätti Herreron rysän päältä, Metallican Black albumi oli tiukassa käsittelyssä. Kysykääpä huvikseen joskus mieheltä, että mitä biisejä hän ei osaa mm. kyseiseltä levyltä. Voi Marsu raukkaa...

Jamie bassottelee.
Kaikille tulevaa Son–levyä odottaville tiedoksi, että päätimme yksimielisesti muuttaa kaikki pitkäsoiton viisut akustisiksi The Baseballs -tyylisiksi versioiksi. Jotain omalaatuista tietty pitää mukana olla, joten lauluosuudet korvaa studion uumenista 3 promillen humalassa löydetty Melodicka. Näin ollen olemme taatusti ensi vuoden Porin Jazzin pääesiintyjiä, vai mitä rakkaat veljet, siskot, rakastajat, apinat, köyhät homo–oravat jne.

Rock on beibes. Olette mielessämme, kun te ihanat tasamaantallaajat ryvette hikisenä ja tuskaisena siellä sivistyksen keskellä päiväduuneissanne, koulunpenkillä tms. vapaa–ajantappomestoissa, muahahahaaa.

Lauri Tähkän peppuun on btw tehty kauneusleikkaus, citykanien rasvaimua siiiiiiz... WTC eli What The Cocks?

Näin päätämme tarinan korean,

THE END

Bassot tältä päivältä purkissa klo 4.10, korea hetki.



Jamie Tähkä & Munankerjuu -yhtyeen sanoin:
Homostellaan, ja enää et oo yksin.
Uudestaan, illat sylityksin.

Selänpesijä teki täsmäiskun studion suihkuun.
  

1 kommentti: