lauantai 4. joulukuuta 2010

Nakumaraton, ruoskahyppelyä ja lisää nakuilua

Torskan huulet kaipaavat suukkoa.
On joulukuun 2. päivä ja serenadi tälle synkälle talvipäivälle on Smoke On The Water. Matteuksen kitaraoppitunti no. 1 piti sisällään luonnollisesti kitaransoittoteoriaa, skaaloja sekä sormetustekniikkaa. No niin, siis kaikki perverssit ihmiset, rauhoittukaapa hetkisen, siis kyse on tuon jumalallisen kielisoittimen soittamisesta, eikä kaiken maailman rakastajien, orjien, köyhien homo-apinoiden tyydyttämisestä. 

Lurska riffittelee Smoke On The Wateria.
Jotkut voisivat ehkäpä tämän legendaarisen reissun jälkeen kutsua meitä kaikenmaailman nakuilijoiksi ja yleisten sääntöjen rikkojiksi. Mutta, kysymmepä vaan, että eikös säännöt ole tehty rikottaviksi? Mitä sillä on väliä, jos rumpali ja kosketinsoittaja juoksevat persposket vilkkuen läheiselle pellolle kohteena valtatie 2. Tällä kertaa kyseinen tavoite jäi haaveeksi, sillä jalkapohjien alla terävien morien lailla pistellyt lumi/jää vei järjen. Huomenna uusix !!! Ansa studion läheinen pelto siis osoittautui vallan mainioksi yleisen nakuilun kohteeksi. Kyseinen kaurapelto tai mikä se nyt onkaan on oiva paikka mm. nakumaratoonille ja Torskan nakupiknikille. Jälleen kerran tästä kaikesta on kaikkien iloksi kuva- ja ennenkaikkea äänimateriaalia.

Se on ihan ymmärrettävää, että paikat alkavat surkastumaan näin neljän seinän sisällä ryypätessä, joten Jarska ja Lurska päättivät näyttää mihin kaikkeen muuhun Tuottajagurun ruoska on käytännöllinen. Muistaakseni, Lurska onnistui ruoskahyppelyssä hankkimaan n. 2 hyväksyttävää suoritusta, kun sen sijaan Jarska osoitti käsittämättömiä Speden Spelitkin ylittäviä loikkia kymmenien edestä. Sitä se on kun juoksee koko lapsuutensa susia ja kiimasia pingviinejä pakoon jossain napapiirin pimeämmällä puolella. Kai siinä ny kunto nousee pärkkele.  
Miss Ulvila

Niin, taisimme me Shadesin siskot ja veljet myös suoriutua muutamista musikaalisista tehtävistäkin tänään. Munankerjuun Jamie Tähkä suoriutui bazzotteluistaan ja löydettiimpä siinä samalla muutama täysin uudenlainen sovitusideakin. Kaikki keikkapaikat huomio, emme voi soittaa enää keikkoja muuta kuin paikoissa, joihin on mahdollista roudata 100 henkinen sinfonia-orkesteri sekä tietty kaikki ne kuuluisat homo-oravat.


Bassottelujen välissä katsottiin myös kitarasoundit kuntoon. Näin ollen Sonnien kitarasankari Luis Herrero eli Matteus pääsi tositoimiin vielä totuttuun aikaan, siis yöllä. Wake Up From The Dead saatiin suurimmilta osin narulle järjettömän väsymyksen aiheuttaman ylienergian voimalla.

Se on varmaa, että näiden seezzioiden jälkeen joka ikisellä Sonnilaisella on vaikeuksia totutella karun arjen unirytmiin. Täällä saatanallisisten säkeiden luvatussa luolassa ei nimittäin ole mitään käryäkään mistään rytmeistä. Silloin nukutaan kun sammutaan. Yleinen trendi näyttää olevan se, että jokainen päivä loppuu myöhemmin kuin edeltäjänsä. Lurska taisi vetää pohjat menemällä nukkumaan perjantai aamuna kello yhdeksän muiden sammuessa joskus kuuden jälkeen. 

Nyt vain sitten odottelemaan pelon sekaisin tuntein mitä perjantai päivä, joka on pyhitetty homostelulle, saatananpalvonnalle, Tähkän pepulle ja siinä sivussa myös managerin opetuslapsen eli Matteuksen kitaroinnille.

Kunnioitamme arjen tuskaanne, voi teitä rakkaat lapsemme. Koittakaa kestää, Sonnilauma kuitenkin julkaisee tod. näk. vain kerran vuodessa pitkäsoittoja, muahahaaaaa...

Torska, Jarska, Jamie, Lurska ja Matteus sekä pikkuoravat


Torska piknikillä pellolla.

Top Gun Jamie.


 

Torskan huulet suukon saavat, Torskan huulet huomataan.
Torskan huulet parin löytävät, ja valat vannotaan.
Onnenapilaa Torska ei kaipaa, ne on tuskin tehokkaat.
Kun
Torskan huulet sulla on, niin suukon kyllä saat.
Torska kauneusunillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti