lauantai 11. joulukuuta 2010

Puutostiloja, krapulointia ja lumihankeen sammunut Torska

Tässä teille rakkaat fanit ja rakastajat monen päivän studiopäiväkirja yhden hinnalla. Yliluonnollinen ilmiö eli Lauri Tähkän silikoninen peppu tuli esteeksi tämän sivuston päivittämiseen.

Kerromme teille ihanille tasamaantallaajille tarinoita hulluudesta ja erotiikasta 3.12-10.12 väliltä. Pitäkää hatuistanne ja pepuistanne kiinni, se on menoa nyt...

PERJANTAI 3.12

Minä en polta tupakkaa, minä poltan kirkkoja!
Jamie Tähkä joutui valitettavasti poistumaan paikalta epäinhimilliseen aikaan eli kello 8 perjantai aamuna. Mutta saipahan ainakin mukavan herätyksen, kylläkin puolitoista tuntia etuajassa, kun muu apinalauma saapui hänen ilokseen (tarkemmin sanottuna epäonnekseen) majoitustiloihin mesoamaan ja jatkamaan loputtomia pileitään. Meidän oma posliinipeppumme Tähkän pikkuveli, Jamie, sai tai pikemminkin joutui kokemaan Atrian herkkunakkien lämpimän läiskinnän poskellaan. Ehkäpä ärsyttävyydessään verrattavissa intin ensimmäiseen aamuherätykseen ja reaktio oli kieltämättä sen mukainen. Julkinen pahoitteluni sinulle ihana homopoliisi, rakkaudella Selänpesijä.

Dave Grohl vieraili studiossa.
Tässä vaiheessa järjetön neljän päivän juhlinta näytti seurauksensa, kun rokkitähdet heräsivät jatkamaan nauhoitusprojektia. Kaikeksi onneksi nauhoitusvuorossa ollut apostoli Matteus ja Jarska olivat pitäneet näppinsä, niin kuin asiaan kuuluukin, erossa liialliselta keitotukselta. Sen sijaan Torska ja Lurska kärsivät tähtitieteellisen suuresta kankkusesta. On se niin kivvaa vatkailla puuroa ja siinä samalla juosta kuin doupattu amerikkalainen pikajuoksija vessaan suoriutumaan eräistä pitkistä syljistä. Tulla takaisin ja huomata puuron palaneen pohjaan, mutta kyllä silti näytti maistuvan porukalle, jopa ainakin toiselle krapulapesäkkeellekin.

Tässä muutamia elämän viisauksia Sonnilaisilta: helvetillisessä krapulassa ei ole mielyttävää herätä vain muutaman tunnin unien jälkeen, tiskata, kärsiä järjettömästä seksinpuutostilasta...no niin no, ei myöskään yrittää miettiä mitään näin vakavaa ja viisasta.

Torska ja Lurun dildo.
Onneksi saimme tallennettua Lurskan elämääkin suuremman tuskan eli panetuskohtauksen. Raukka on joutunut olemaan niin kauan erossa kaikista niistä lukuisista Italialaisista gigoloistaan, että tuollainen reaktio on täysin ymmärrettävää. Muistattehan Giovanni Frutti Di Maren ja Eros Del Pieron. Jonkin verran outoa oli se, että muiden tuskanhuutojen ohessa Lurska huusi Äitiä. Siinä kauhun ja paniikin sekaisissa tunnelmissa muu bändi kaikessa myötätunnossaan alkoi etsimään ratkaisuja pulmaan. Italia, kun on aivan liian kaukana ja suomalaista miestä ei voinut enää kuvitellakaan noiden Italialaisten pizzan vääntäjien jälkeen, niin parannuskeinon löytyminen alkoi tuntua jo lähes toivottomalta. Mutta, onneksi studion pölyisestä nurkasta löytyi puolitoista metrinen tummaihoisen miehen ilokeppiä muistuttava sängyntolppa tai mikä se nyt olikaan. Sillähän sitten Lurska löysi paratiisin, muahhahahaa.

Hullu-Jarska pääsi käymään kaupassa.
Jarskan mielentasapaino alkoi selkeästi järkkyä järjettömän työurakan ansiosta (tiedoksi kaikille tässä vaiheessa, että taloudellisista syistä johtuen hän joutuu kaiken muun ohella äänittäämään myös kaikki instrumentit), joten päätimme päästää hänet irti raudoistaan ja lähdimme kauppaan. Siellä sitten äänittäjägurun todellinen hulluus paljastui ja manageri (jo Bad New Times musiikkivideossa ja Rusted Hopes Making Of:ssa vieraillut Torskan esittämä roolihahmo) koki tämän karvaasti. Saimme ikuistettua Ulvilan Supermarketissa paljon videomateriaalia tulevaan levyn MaKING Offiin. Näyttää siltä, että siitä tulee loistavien videoiden paljoudesta johtuen lyhytelokuvaa myötäilevä teos. Making Of tulee räjäyttämään pankin ja järkyttämään kaikkien sen nähneiden mielenterveyttä. Joten K-18 on pienin ikärajoitus, jonka sille voi asettaa. Mielellään se olisi kyllä vähintään K-30. Sukulaisilta, rakastajilta, Italialaisilta gigoloilta ja köyhiltä homo-oravilta kyseinen video on täysin kielletty.

Torska sai turpaan.
Tämän kuluneen viikon aikana on Ulvilan nauhoitus pyhätössä lanseerattu myös lukuisiin eri tarkoituksiin sopivia sanoja. Ainoa vaan, että kummassakin niistä esiintyy Torska, jossain muodossa. Voitte lisätä tämän blogipäivityksen jälkeen sanakirjaanne torkasmin, torskailun ja torskis = kippis. Uskomme, että kuvista ja viimeistään Making Of:sta voitte oppia ymmärtämään ja käyttämään näitä sanoja. Fanien jälkeen otamme käsittelyyn suomenkielen ja koulut. Sen jälkeen tavoite on saada torska-sanat jokaiseen ihmisten käyttämään kieleen. Niiden legendaaristen köyhien homo-oravien kanssa Torskalla on ollut jo useampia kieliopetustunteja. Eli vain mielikuvitus on rajana Torskan-kielen leviämiselle. Viikonpäiviinkin on jo aiemmin tullut muutos torstain kohdalle, sehän on siis luonnollisesti torskantai.

Musiikillisesta osuudesta vastasi Luis Herreron kitaraosuudet. Managerin opetuslapsi suoriutuikin jälleen kerran tehtävästään moitteettomasti. Luonnollisesti krapulasta ja väsymyksestä huolimatta. Päivän sessio alkoi puolenpäivän aikaan ja venyi epäinhimillisen pitkään eli jonnekin hämärille aamun pikkutunneille. Sen jälkeen hän päivän kitarasankari sai luvan ottaa sen kuuluisan viinapaukun, ainoa vaan, ettei tainnut ihan jäädä siihen yhteen ainoaan.

Loppuilta meni yleisen sekoilun merkeissä, josta ei voi lapsille kertoa. Sen voitte todistaa rakkaat ystävämme MaKING of-videolta.

LAUANTAI 4.12

Seuraava päivä eli lauantai 4.12 valkeni Sonnilaisille vähemmän raittiina, mutta kuitenkin kauniina talvisena päivänä. Tältä päivältä oli odotettavissa viimeisten Matteuksen kitaraosuuksien nauhoitukset ennen deadlinea. Eli paskat housuissa oltiin, mutta selvittiimpä. Nyt on kledjut vaihdettu ja tuoksu on Tähkämäisen homo-eroottinen.

Kungfu-mestari Torska.
Uusia naamojakin ja tuoretta lihaa, ei kuitenkaan sakkolihaa, saatiin paikalle, kun ihana Emminkäisemme vihdoin ja viimein saapui piletaloon. Big Daddy eli Torska kävi noutamassa hänet tien poskesta, jonne bussikuski oli tyttöraukan hyljännyt. Onneksi keikka-auto otti hänet vastaan lämpimänä ja pakkasessa hankittu syväjäädytys alkoi pikku hiljaa sulamaan.

Vieraileva tähti eli studion isäntä Jorska saatiin myös paikalle ja jotenkin oudosti hän suvaitsi meidän jatkaa perussekoilua, joka ei siis todellakaan ole lasten katseltavaa. Mahtoikohan johtua enemmänkin humalatilasta, muahahaa. Studion isäntä näytti omaavan samanlaisen sairaan huumorintajun kuin me Sonnilaisetkin, kun diggaili Supermonivedon sketsivideoita youtubessa. Turkulaisille apinaveljillemme palautetta hieman, että HungryMan toimii kuin Tähkän peppu konsanaan.

SUNNUNTAI 5.12 - TORSTAI 9.12

Lurska koskettelee koskettimiaan (ja itseään).

Akustisia.
Sunnuntaina keskityimme kaiken sekoilun ohessa myös olennaiseen eli koskettimien äänitykseen. Koskettelun mestari, Lurska, veti lähes kaikki biisit muutamalla otolla purkkiin. Maanantaina pääsimme vihdoin akustisten kitaroiden ja laulujen kimppuun.

Valitettavasti Torska ja Lurska joutuivat lähtemään maanantai-iltapäivällä pois studion lämpimästä syleilystä. Torska joutui takaisin töihin ja Lurska lähti Saksaan tapaamaan yhtä monista gigoloistaan, Dietrich Schumacheria. Sieltä hän sanoi jatkavansa myöhemmin Italiaan, tuonne gigolojen luvattuun maahan. Odotamme innolla kuulumisia hänen Euroopan rundiltaan.

Maanantaista torstaihin saimme Emmin kanssa keskittyä täysin laulujen purkittamiseen, kunnes Torska teki yllätyspaluun torstaina. Tuo Turun toiseksi karvaisin mies (karvaisin on kuulemma Lauri Tähkä) oli ostanut Alkon tyhjäksi. Illan aikana saimme kokea videollekin tarttuneen managerin iltapalanurkan, josta varmasti lisää Making Of:ssa. Jarskan ääni alkoi reistailla neljän päivän lähes ympärivuorokautisen laulamisen ja ärjymisen jälkeen, minkä seurauksena päätimme suosiolla jättää yhden biisin äänittämisen ensi torstaille ennen miksauksia.

Mitäs helvettiä nyt?
Örrööörr.
Viimeisenä iltana studion isäntä Jorska "Ulvilan surmaaja" Haukio uskaltautui mukaan saunomaan Jarskan ja Torskan kanssa. Pojat päättivät käyttää vihtana jääkaapista löytynyttä purjosipulia, mikä kuitenkin hajosi pitkin lauteita muutaman napakan peppuiskun jälkeen sekä aiheutti kovaa silmien kirvelyä. Saunassa lauloimme täyttä kurkkua "Hei Ulvilasta Jorskan minä löysin. Löysin Jorskan niin pienen herttaisen..." Saunan jälkeen Torska sammui lumihankeen. Onneksi pelastuspartio korjasi haavoittuneen Tori-Matin sänkyyn jatkamaan uniaan.

Perjantaiaamuna heräsimme järkyttävään kiireeseen, kun seuraava bändi teki jo tuloaan studiolle. Kahden tunnin yöunien jälkeen majoitustilan ja studion siivoaminen kalja- ja viinapulloista on hyvinkin epäkorea hetki. Onneksi pääsimme lähes ajoissa pois muiden jaloista kohti Turkua, tuota Suomen persvaon syvintä kohtaa.

Nyt viikko taukoa ja sitten vielä levyn miksaus ja masterointi!

Mainittakkoon näin loppuun vielä kaikki levylle tulevat kappaleet:
Modern Day Paradise
Paranoid
Something To Fight For
Wake Up From The Dead
Fuck You All And Die
The Road
World Long Gone
Prelude To The End
The Remains of Life
Funeral Parade 

Tunnelmointia.

Hullu-Jarska pääsi hulluttelemaan kitaraäänityksissä.

Torska pukeutui pukin asuun.
Torskan Iltapalanurkkaus -ohjelman pilottijakson tekoa.

Terveisiä perseestä!

1 kommentti:

  1. Torska possun studiopäiviä Ulvilassa vietettiin..... Oi jospa oisin saanut olla muuukaaanaaa :D Ei voi kun repeillä! Ihan loistotekstii ja Making offfii ootellessa :DDDDDD
    -Piina 8)

    VastaaPoista