lauantai 18. joulukuuta 2010

Italialaisia gigoloja, kotimaanmatkailua ja tonttuilua

"Kolme yötä Jouluun on, laskin aivan itse eilen...Urpo laskit vää-ä-rin, joulu meni jo"

Torstai ilta 16. - perjantai 17.12 aamu

Lurska ja hänen gigolonsa Giovanni Frutti Di Mare.
Oli tämänpäiväisen matkan alun jälkee itsestään selvää, että kaikilla oli enemmän tai vähemmän Jouluinen meininki. Onkos tuo kumma juttu, kun ensi viikolla se juhla jo tulloopi. Mutta sitä ennen kuitenkin Shadesin kolme viisasta tietäj...apinaa suuntasi nokkansa kohti Ulvilaa ja Jorskalandiaa. Tarkoituksenaan nauhoittaa meidän vampyyrirytmiin sopivasti torstain ja perjantain välisenä yönä loput lauluista muutamaan biisiin, jotka jäivät sikaisen flunssan vuoksi osittain tai kokonaan vetämättä narulle viime viikolla. Niiden jälkeen perjantaista sunnuntaihin on sitten tarkoitus keskittyä levyn miksaamiseen ja masterointiin sekä tietty...sekoiluuuuuuuuuun :)

Olipa kerran Emmi-tonttu.
Tulomatkalla Ulvilaan saimme kerättyä kotimaan matkailun nimissä runsaasti kaikennäköistä järkyttävää videomateriaalia tulevaa Making Offia varten. Synkkä talvinen ilta, mutta se antoi meille silti kuvaa Suomen toisesta perslävestä ja mm. sen lähes käsittämättömän " upeista" jouluvaloista. Arvaako ketään maapallon asukki mitä paikkakuntaa tarkoitamme? Voimme helpoittaa hieman. Kyseessä ei ole Forssa. Voimme siis hyvällä omatunnolla sanoa, että MO-video tulee olemaan kaikessa sekopäisyydessään myös kotimaatamme esittelevä opetusvideo. Lisäksi siltä voitte oppia miten ei todellakaan liikenteessä käyttäydytä auton kanssa. Eli sillä on jokin suurempikin merkitys, kuin Torskan jo lähes pakkomielteiseksi käyvä esiintymisen halu joka ikisessä videossa. Näin itse sen voin todeta ja taas hyvällä omatunnolla.

Hullu-Jarska munahampurilaisen jälkeen.
Jo perinteeksi muuttunut IIIISO munahampurilainen piti saada myös Jarskalle matkalla perslävestä Ulvilan paratiisiin. Eurasta löytyi pieni grilli, pienillä hinnoilla, mutta järjettömän kokoisilla rahtariannoksilla. Nam, Sonnit suosittelee. Siellä oli myös pikkutyttö myyjänä ja Lurskan unelma karvakäsimiäs omistajana.

Lukuisten rekan jyräämisien jälkeen saavuimme "kotiin", jotenkin käsittämättömästi kolmena kappaleena. Fiilis katossa. Jorskan studio ja pyhä saunamme oli omalla paikallaan.
Tontut sisään ja punalakit päässä nauhoittamaan niitä lauluosuuksia.

Muunkinlaista taidetta Jorskalandian kummitustalossa harrastettiin. Nimittäin Emminkäisen toimesta syntyi paperille meidän oman Hullu-Jarskan kasvokuva sekä tietty pornografiaa. Mitäpä muutakaan. Taideteokset ei ole myytävissä, paitsi ehkä luonnossa maksettuna.

Lurska ja Eros Del Piero.
Niin joo, saimmehan myös kuvaterveisiä maailman matkaaja ja gigolometsästäjältä Lurskalta. Kuvista päätellen järjettömästä puutostilasta kärsinyt naisrukka on näköjään löytänyt parannuskeinon. Keep on going beibe. Kerropa terveisiä Sonniapinalaumalta kaikille niille karvaisille pizzanvääntäjä machoille.

Studion unirytmikin palautui taas ennalleen kertaheitolla, vaikka humaltunut Torska kas kummaa sammuikin tarkkaamon niin houkuttelevan pehmeälle sohvalle, joskus aamu viiden ja kuuden välillä. Jarskan ja Emminkäisen sulosävelillä ja järjettömällä univelalla taisi olla osuutta asiaan.

Sitten taas Torskaillen odottelemaan blogipäivitystä perjantailta, vai mitä. Kärsikää ja hajokaa arkeenne, muahahaaaaa!!! 


Tontut äänittää.

I can see the light!

Enlarge your penis!!
                                                                                                                                                                                                                                                     

1 kommentti: